Detta är en verkligt fantastisk Sheng Puerh som har åldrats underbart under de senaste 20 åren i Kuala Lumpur, en idealisk fuktighetsförhållanden för åldrande av Puerh-te som märks från den allra första koppen eftersom vi kan uppskatta den fina, mogna buketten och fylliga smaken av brunn. -åldrat te.
Bladen skrivs för att ha kommit från ett speciellt urval av Wild Gu Shu-träd, men förpackningen berättar inte var exakt löven kom ifrån, det står bara att de kommer från gamla, vilda träd. Även om denna typ av vag information är ganska vanlig med äldre kakor, efter att ha druckit teet tror vi verkligen att det är sant i det här fallet och hoppas att du älskar detta te lika mycket som vi gör!
Du kan se på färgen på bladen att detta te redan har åldrats fint under dessa 20 år och vi tror att det verkligen är en idealisk kandidat för samlare att åldras ytterligare i långtidsförvaring till ett relativt överkomligt pris för denna typ av kvalitetspuerh .
Skörd: våren 2004
Färg på bryggt te: röd-orange
Doft: intensiv, kamfer, tobak, fuktig skog, vilda svampar
Smak: harmonisk, rund, kamfer, trätoner, lång söt eftersmak
Temperatur: 100ºC
Brötningstid: 30 sek; 45 sek; 45 sek; 1 min; 1 min; 1,5 min...